piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina
   

 
   
 
 
 
 
madi_recepti_line.jpg

Mesna industrija Madi izdvojila je nekoliko zanimljivih recepata kako biste brzo i lako spremili ukusan obrok.
Izvajamo nekoliko prijedloga:

piletina-s-rostilja.jpg

Piletina sa roštilja

 

Priprema:

 

 

Odvojite batke od zabataka, izvadite kosti, pospite meso mješavinom začina, dodajte ružmarin i prelijte uljem. Ostavite da se marinira najmanje 30 minuta, a najbolje preko noći.


Prije pečenja zarežite meso s donje strane i lagano potucite.
Na dobro zagrijanom roštilju najprije pecite meso na strani gdje je kožica. Kada je kožica hrskava, okrenite meso i pecite drugu stranu.


Oguljene bademe narežite na štapiće i popecite na otopljenome maslacu. Prije toga dodajte kuhanu rižu, mješavinu začina, biber i nasjeckani peršun. Rižu dobro zagrijte i promiješajte.

 

Na toplu rižu stavite pečenu piletinu, a uz to poslužite ajvar. Osim ajvara možete poslužiti i pečeno povrće.

 

Ovako mariniranu piletinu možete ispeći i u tavi.

Sastojci

  • batak sa zabatkom 

  • 150 ml ulja

  • 2 kašike mješavine začina

  • 4 kašike ajvara

  • ružmarin

Za prilog od riže:

  • 300 g riže

  • 40 g maslaca

  • 50 g oguljenih badema

  • 1 kašika mješavine začina

  • biber

  • peršun

karabatak.png
recepti_prijedlog.jpg
f.png t.png y.png m.png

Naša lokacija i kontakti

Mesna industrija Madi Tešanj
Put Izudina Alićehajića bb, 74260 Tešanj
Bosna i Hercegovina
Tel. +387 (0)32 656 450
Fax: +387 (0)32 656 451
Prodaja tel-fax: +387 (0)32 654 250
E-mail: info@madi.ba
www.madi.ba

madi_logo_footer.png

Brzi kontakt





podijelite 8 : 4

Sva prava zadržana. Preuzimanje sadržaja dozvoljeno uz odobrenje vlasnika.