piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina
   

 
   
 
 
 
 
madi_recepti_line.jpg

Mesna industrija Madi izdvojila je nekoliko zanimljivih recepata kako biste brzo i lako spremili ukusan obrok.
Izvajamo nekoliko prijedloga:

Pohovane palačinke punjenje piletinom.jpg

Pohovane palačinke punjenje piletinom i gljivama

 

Priprema:

 

Palačinke pripremiti i popržiti prema uobičajenom receptu.

 

Na malo ulja propržiti luk i ljutu papričicu, (može se dodati i bijeli luk) dodati svježe nasjeckane gljive, promješati, posoliti pa dodati začine.

 

Dinstati uz dodavanje vode po potrebi. Pred kraj dodati kuhanu piletinu.

 

Na palačinke rasporediti po 2-3 žlice ove smjese u jednom redu, pa palačinke motati kao sarmu,prvo uviti krajeve prema unutra pa onda zarolati palačinke.

 

Pohovati ih na uobičajeni način, prvo brašno, jaja, pa u mrvice i ponoviti ovaj postupak još jednom. Pržiti u vrućem ulju dok ne dobiju finu boju, vaditi na paprinate ubruse da upiju višak masnoće.

 

Može se poslužiti kao toplo predjelo, a i kao glavno jelo uz neku sezonsku salaticu.

Sastojci:

  •  pileći file

  •  300 g očišćenih šampinjona

  •  1 luk

  •  1 ljuta papričica

  •  mješavina začina (peršin, majčina dušica, origano, metvica)

  •  sol

  •  6-8 palačinki (kako inače pravite)

 

Za pohovanje: 

  •  brašno

  •  4 jaja

  •  krušne mrvice

  •  ulje za prženje

fileee.png
recepti_prijedlog.jpg
f.png t.png y.png m.png

Naša lokacija i kontakti

Mesna industrija Madi Tešanj
Put Izudina Alićehajića bb, 74260 Tešanj
Bosna i Hercegovina
Tel. +387 (0)32 656 450
Fax: +387 (0)32 656 451
Prodaja tel-fax: +387 (0)32 654 250
E-mail: info@madi.ba
www.madi.ba

madi_logo_footer.png

Brzi kontakt





saberite 5 + 8

Sva prava zadržana. Preuzimanje sadržaja dozvoljeno uz odobrenje vlasnika.