piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina
   

 
   
 
 
 
 
madi_recepti_line.jpg

Mesna industrija Madi izdvojila je nekoliko zanimljivih recepata kako biste brzo i lako spremili ukusan obrok.
Izvajamo nekoliko prijedloga:

punjena.jpg

Punjena piletina sa umakom od gljiva

 

Priprema:

 

Za nadjev izmješajte feta sir, špinat, peršun i jaje.

 

U svakom komadu piletine izdubite džep, napunite ga nadjevom i učvrstite čačkalicom.

 

Stavite u nauljenu tepsiju, pokrijte folijom i pecite 30 minuta. Maknite foliju i zapecite još 20 minuta.

 

Od gljiva, bijelog luka i paradajza napravite umak. Začinite i poslužite uz piletinu.

Sastojci

  • 6 kom pilećih prsa

  • 250 g feta sira

  • 300 g špinata

  • 250 g gljiva

  • 400 g oljuštenog paradajza

  • 2/3 šolje temeljca

  • jaje

  • peršun

  • bijeli luk

fileee.png
recepti_prijedlog.jpg
f.png t.png y.png m.png

Naša lokacija i kontakti

Mesna industrija Madi Tešanj
Put Izudina Alićehajića bb, 74260 Tešanj
Bosna i Hercegovina
Tel. +387 (0)32 656 450
Fax: +387 (0)32 656 451
Prodaja tel-fax: +387 (0)32 654 250
E-mail: info@madi.ba
www.madi.ba

madi_logo_footer.png

Brzi kontakt





saberite 3 + 3

Sva prava zadržana. Preuzimanje sadržaja dozvoljeno uz odobrenje vlasnika.