piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina piletina
   

 

Održano predavanje za farmere koje surađuju sa firmom MADI

21.06.2014 u prostorijama firme Madi d.o.o. Tešanj, održano je stručno predavanje za sve farmere koji u ovom momentu imaju poslovnu saradnu sa ovom firmom. Za oko 150 prisutnih osoba predavanja su održali profesori sa Veterinarskog fakulteta Sarajevo: prof. Dr. Abdulah Gagić ( Tema: Značaj međuturnusne pauze u proizvodnji mesa) i prof. Dr. Emina Rašidbegović ( Tema: Biosigurnost na farmama peradi).

U ime organizatora  predavanja prisutnima su se obratili direktor proizvodnje firme Madi Edin Jabandžić, i šef službe kooperacije Edine Hotić. Jabandžić je u svom obraćanju zaželio svim prisutnim dobrodošlicu, i obećao da će se truditi da se ovakva druženja i okupljanja održavaju tradicionalno svake godine, a sve u cilju unapređenja procesa proizvodnje i poboljšanja kvaliteta krajnjeg proizvoda.

Pored pomenutih prisutne je pozdravio i predsjednik UO Udruženja peradara FBiH Mesud Pinjo, koji je istakao da je Madi u ovom momentu jedan od najvećih organizatora tova pilića u BiH.

Nakon službenog dijela za sve prisutne priređeno je druženje i zabava.

vijesti.jpg
f.png t.png y.png m.png

Naša lokacija i kontakti

Mesna industrija Madi Tešanj
Put Izudina Alićehajića bb, 74260 Tešanj
Bosna i Hercegovina
Tel. +387 (0)32 656 450
Fax: +387 (0)32 656 451
Prodaja tel-fax: +387 (0)32 654 250
E-mail: info@madi.ba
www.madi.ba

madi_logo_footer.png

Brzi kontakt

oduzmite 7 - 4

Sva prava zadržana. Preuzimanje sadržaja dozvoljeno uz odobrenje vlasnika.