Sastojci
Kanapei 1:
- Integralni hljeb
- Feta sir
- Paradajz
- NOVA Madi Pileća Šunka
- Mozzarella
- Bosiljak
Kanapei 2:
- Integralni hljeb
- Mladi luk
- Bijeli sir namaz
- NOVA Madi Pileća Šunka
- So i biber
Kanapei 3:
- Integralni hljeb
- Senf
- Majoneza
- Jogurt
- Kopar
- NOVA Madi Pileća Šunka
- Mozzarella
15 min
nije zahtjevno
4 osobe
Priprema
Priprema:
Kanapei 1:
- Narežite integralni hljeb na kriške
- Kriške namažite feta sirom i dodajte malo mljevenog bosiljka
- Nakon toga dodajte NOVU Madi Pileću Šunku
- Preko šunke stavite mozzarella sir i paradajz narezan na kriške
- Na kraju preko svega stavite par listova svježeg bosiljka i sve fiksirajte čačkalicom
Kanapei 2:
- Narežite integralni hljeb na kriške
- Narežite vrhove mladog luka na sitne komade i dodajte u bijeli sirni namaz
- Smješu začinite sa soli i biberom i sve dobro izmještajte
- Nakon toga smješu dodajte na izrezane kriške integralnog hljeba
- Dodajte NOVU Madi Pileću šunku i dekorišite sa par komadića vrhova bijelog luka
- Sve pričvrstite čačkalicom
Kanapei 3:
- Narežite integralni hljeb na kriške
- Pomiješajte jogurt, senf i majonezu da dobijete homogenu smješu
- Narežite kopar na male komade i dodajte u gore navedenu smješu
- Narežite NOVU Madi Pileću Šunku
- Nanesite smješu na izrezane kriške integralnog hljeba i preko dodajte NOVU Madi Pileću Šunku, krišku paradajza i komad mozzarella sira
- Sve pričvrstite čačkalicom
- Sve još jednom prelijte sa dobijemo smješom
Prijatno!